Unitati medicale > Clinici si cabinete > Bacau 
 • CLINICA PALADE

   

  Adresa: Str. Erou Ciprian Pintea nr.21

  Telefon: 0234 - 206125

  Email:

  Web: www.clinica-palade.ro

  Domenii: Chirurgie generala, Dermato-venerologie, Neurochirurgie, Obstetrica-ginecologie, Ortopedie si traumatologie, Otorinolaringologie-ORL, Urologie

   

   

   

  SERCVICII MEDICALE
  CHIRURGIE GENERALA
   TRAUMATOLOGIE SI ORTOPEDIE
   ORL SI CHIRURGIE CERVICOFACIALA
   AUDIOLOGIE SI PROTEZARE AUDITIVA
   OBSTETRICA SI GINECOLOGIE
   UROLOGIE
   NEUROCHIRURGIE
   DERMATOLOGIE SI DERMATO-CHIRURGIE
  MISIUNE
  Ridicarea actului medical la cele mai inalte standarde ale calitatii, intr-un mediu confortabil si profesional atat pentru comunitatea noastra locala cat si pentru toti pacientii care ne solicita serviciile.
  VALORI
  1. Compasiune
  Suntem sensibili fata de starea emotionala si fizica atat a pacientilor nostri cat si a angajatilor si colaboratorilor nostri. Promovam un spirit familial in cadrul clinicii atat prin comporatamentul personalului si al medicilor cat si prin designul primitor si cald al interioarelor si al confortului oferit pacientilor nostri.
  2. Calitate
  Practicam medicina la cele mai inalte standarde ale calitatii, punem mare pret pe profesionalismul medicilor nostri si al tuturor angajatilor si pe dotarea corespunzatoare a clinicii.
  3. Echipa
  Ne respectam si pretuim colegii si muncim impreuna pentru a ne dezvolta si pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri.
  4. Educatie
  Ne-am propus sa ne educam continuu membrii ,colaboratorii actuali sau viitori, pacientii si nu in ultimul rand , comunitatea; speram sa cream astfel un mediu care sa contribuie la cresterea calitatii actului medical la nivelul intregii comunitati.
  5. Valoarea
  Incercam sa maximizam valoarea sociala , comunitara, financiara si profesionala a clinicii pentru medicii si angajatii nostri dar si pentru comunitate.
  6. Increderea
  Componenta de baza a relatiei cu pacientii. Promovam comunicarea deschisa ca fiind cea mai buna cale catre servicii medicale de calitate si incurajam pacientii sa ne transmita nevoile lor direct astfel incat sa le putem indeplini asteptarile. Calitatea ingrijirii depinde de increderea pacientului ca va fi ascultat si ca interesele sale vor deveni prioritatile noastre.
  7. Integritatea
  La orice nivel al clinicii noastre si al activitatilor desfasurate aici , integritatea nu va fi compromisa.
   
  OBIECTIVE
  sa atragem personal inalt calificat , sa colaboram cu cei mai renumiti medici
   sa excelam in acordarea ingrijilor medicale de calitate prin activitati de cercetare si educatie
   sa procuram , sa aplicam ,sa evaluam si sa oferim tehnologie moderna
   sa tratam cu respect timpul pacientului , oferindu-i in acest sens un sistem de programari foarte bine gestionate si stricte
   sa oferim servicii medicale accesibile din punct de vedere finaciar
   sa oferim pacientilor informatii accesibile si loiale si sa asiguram participarea lor la deciziile privind actul medical care ii priveste in mod direct; sa poata consimti liber si clar asupra acestuia
   sa garantam respect fata de viata privata a pacientului, fata de convingerile sale religioase, fata de intimitatea si linistea sa , fata de confidentialitatea informatiilor personale, medicale si sociale care il privesc.
   
  Adresa: Str. Erou Ciprian Pintea nr.21 Bacau, 600112
  Tel.  0234 - 206125
  Fax. 0234 – 206126