Medicamente > Combinatii > DERMESONE-N 
 • DERMESONE-N

   

  Forma de prezentare: unguent

  Producator: Dar Al Dawa Pharma

  Clasificare ATC: Combinatii, D07CC

  Descriere medicament:

   

  Dermesone-N contine betametazona (valerat 17 B.P.), corticosteroid puternic si eficient pentru uz extern, si neomicina sulfat, antibiotic bactericid cu spectru larg pentru tratarea infectiilor cutanate.

  Indicatii: Dermatozele inflamatorii, incluzand: eczeme, ca de exemplu: eczeme atopice, eczeme infantile, eczeme de staza, dermatita de contact, dermatita seboreica; neurodermatoze: lichen plan, psoriazis; intertrigo; reactii de sensibilitate la diverse tesaturi, la intepaturi de insecte; terapia adjuvanta in eritrodermii. Neomicina completeaza tratamentul afectiunilor de mai sus, tratand infectia prezenta sau prevenind aparitia ei.

  Aplicare: Se aplica pe zona afectata, de 2 ori/zi. Dermesone-N crema se recomanda pentru suprafetele umede sau care supureaza, iar unguentul pentru leziunile uscate.

  Reactii adverse: Cand se utilizeaza perioade indelungate poate aparea absorbtia sistemica, in special la copii.

  Precautii: Dermesone-N este bine tolerat, dar la aparitia hipersensibilitatii la una din componente aplicarea trebuie oprita.

  Forma de prezentare: Dermesone-N crema; Dermesone-N unguent. Tuburi de 15 g, fiecare gram continand 1 mg betametazona si 5 mg neomicina sulfat B.P.

  Conditii de pastrare: La loc uscat, sub 25 grade Celsius.